My podcast

I love to talk about phorography. So now and then I make a podcast.

All my podcats are in Dutch. Sorry for my English followers. Maybe in future I produce some English podcast but not for now.

Podcast – Episode 4

Podcast – Episode 4

Deze podcast – episode 4 heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk is hij hier dan. In deze podcast bespreek ik mijn nieuwste foto’s, H&Y filters, Digifoto Pro podcast en de prints van Werk Aan De Muur.

Lees meer
Podcast – Episode 3

Podcast – Episode 3

In deze derde podcast heb ik het over een aantal fotografen die ik volg en bewonder. Daarnaast bespreek ik een tweetal foto’s en mijn youtube channel. De fotografen die ik bespreek staan onder de podcast met hun website en eventueel youtube kanaal. Tevens staat onder de podcast de twee foto’s die ik bespreek.

Lees meer
Podcast – episode 2

Podcast – episode 2

Deze tweede podcast gaat over jezelf ontwikkelen. Uiteraard is het plezier hebben in het fotograferen het allerbelangrijkste. Maar een onderdeel hiervan is je eigen groei hiervan. Ik vertel in deze podcast mijn eigen groei. Daarnaast bespreken wij mijn nieuwe Leofoto LN-284CT statief met de NB-40 ballhead. Veel plezier met luisteren met deze nieuwe podcast!

Lees meer
Podcast – Episode 1

Podcast – Episode 1

Deze allereerste podcast gaat over de herfst met o.a. de cover van het Natuurfotografie magazine. Daarnaast praat ik over mijn Samyang lenzen collectie. Welke ik gebruik en waarom. En het laatste onderwerp gaat over mijn allernieuwste tas, de Lowepro Pro Runner RL x450 AW II Zwart rugzak. Kortom, genoeg te bespreken in deze allereerste podcast van mij 😉

Lees meer

My youtube channel

Some promotion movies from my photos and products.

Drop Us a Line

Don't be shy. Let me know if you have any questions!

Follow me

You can also follow me on one of my social accounts