Een aantal jaren geleden had ik mijn boek De Zuidelijke Eilanden aangekondigd. Ik wilde zelf het boek uitgeven en veel mensen hadden zich ingeschreven om zo het boek te bemachtigen. Helaas gooide mijn gezondheid roet in het eten.

Het boek heeft sindsdien een poos op een website staan. Na een tijdje heb ik deze offline gezet. Waarom? Simpelweg omdat ik nu het boek in aangepaste vorm wil gaan uitgeven.

Deze keer wil ik niet al te veel werk op mijn schouders halen. Mijn gezondheid gaat langzaam vooruit, maar de energie die ik had is helaas nog niet 100% terug. Maar daar wordt aan gewerkt 😉

Nu naar het boek. Het boek komt in aangepaste vorm uit. In een tussen maatje, groter dan A5, kleiner dan A4. Via een POD-systeem. POD? Ja, inderdaad POD. Printing on Demand.
Het boek wordt speciaal voor u gemaakt als u er 1 besteld. De levertijd is dan circa 5 werkdagen.

In het boek komen alle mooie verhalen terug die ik ooit geschreven heb. Totaal vormt dit 102 pagina’s, waarvan ongeveer de helft prachtige landschapsfoto’s van Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden.
Het boek is gebonden doormiddel van een zwarte ring (wire-o) en gedrukt op 200 grams glans papier.

Helaas is in de nieuwe versie geen ruimte meer om fotografische specificaties te vermelden. Misschien vormt dat een mooie reden om hier in de toekomst een ander boek aan te gaan wijden 😉

Het boek kost € 19,95 kosten, incl. de BTW en excl. de verzendkosten. Het is te bestellen via boekenbestellen.nl via onderstaande button.